Állásajánlatok
Képzési ajánlatok
Pályázatok
Statisztika
Hirdetmények
Közérdekű adatok
Eseménynaptár
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőségek
Üdvözöljük a Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának honlapján!Nyomtatás

Az NFSZ munkáltatói ügyfeleinek elvárásai – Partnerelégedettségi mérés 2014
A korábbi évekhez hasonlóan a munkaügyi szervezet idén is felmérte partnerei, kiemelten a munkáltatók véleményét az igénybe vehető szolgáltatásokról, illetve azok hasznosságáról. A 8965 beérkezett válasz alapján megállapítható, hogy NFSZ-szinten jelenleg is számos olyan fejlesztés van folyamatban, amely válaszul szolgál a munkáltatók által megfogalmazott igényekre.
Elkészült az NFSZ 2012-13-as évben elért eredményeit bemutató évkönyv
A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat 2006 óta készít és jelentet meg tevékenységéről évkönyvet, az idei (két évet felölelő) kiadvány az első, ami a 2011-es uniós soros elnökség, illetve a 2012-es jelentős szervezeti átalakulás után készült. Ennek eredményeképp az új kiadvány a korábbiaknál is szélesebb szakmai területet ölel fel.
Magyar - Osztrák Nyugdíjtanácsadó Nap
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Pensionsversicherungsanstalt a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar - Osztrák Nyugdíjtanácsadó Napot tart 2014. szeptember 23-án Győrben, 24-én Sopronban, valamint 25-én Budapesten.
Képzési ajánlattételi felhívás
A Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA a TÁMOP-1.1.2-11/1 „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régióban)” 2014. szeptember 1. és 2015. január 31. közötti időszakban Tolna megyében a 6/1996 (VII.16.) MüM rendelet 3. § szerinti felnőttképzést folytató intézmények jegyzékének összeállításához.
Az álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás
A foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásról szóló 1991. évi IV. törvény 17. § -a, valamint a 6/1996 (VII.16.) MüM rendelet 10. §-a értelmében a jogszabályi feltételeknek megfelelő álláskeresők, valamint rehabilitációs ellátás, illetve rehabilitációs járadékban részesülő személyek számára vállalkozóvá válásuk elősegítése érdekében támogatás nyújtható. A vállalkozóvá válás elősegítésére irányuló támogatás formái: A) vissza nem térítendő tőkejuttatás támogatás (továbbiakban: tőkejuttatásos támogatás) B) hathavi, a minimálbér összegének erejéig terjedő vissza nem térítendő támogatás (továbbiakban: hathavi támogatás)
TÁJÉKOZTATÓ A „NYÁRI DIÁKMUNKA ELŐSEGÍTÉSE 2014.” PROGRAMRÓL
A Nemzetgazdasági Minisztérium a fővárosi/megyei kormányhivatalok munkaügyi központjai és a járási hivatalok járási munkaügyi kirendeltségei közreműködésével „A nyári diákmunka elősegítése 2014” címmel munkaerő-piaci programot indít.
Munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatásaMunkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatása
A Tolna Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásról szóló 1991. évi IV. törvény 13/A. § (2) bekezdése, továbbá a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. § (1) bekezdés a) pontja alapján:
Magyar - Szerb Nyugdíjtanácsadó Nap
Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a Szerb Társadalombiztosítási Intézet „ZAVOD ZA SOCIJALNO OSIGURANJE ” a nemzetközi nyugdíjszakmai együttműködés keretében Magyar - Szerb Nyugdíjtanácsadó Napot tart 2014. május 20-21-én Szegeden.
Diplomamentő Program
A Nemzetgazdasági Minisztérium az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA NKft.) szervezésében 2014. március 13. napjával elindította a Diplomamentő programot.
„A nők 40 éves szolgálati jogviszonyának megszerzésének elősegítése” központi munkaerő-piaci program
A 2013. október 15. napján elindult „A nők 40 év szolgálati jogviszonyának megszerzésének elősegítése” megnevezésű központi munkaerő-piaci program 2014. január 1. napjával meghosszabbításra került. Erre tekintettel 2014. január 1. és 2014. április 30. napja között továbbra is van lehetőség a lentebb részletezett feltételek mellett a programba való bevonásra.


Virtuális Munkaerőpiac Portál

 

Látogatók száma
Látogatások száma: 2 579 789
Mai napon: 219
Tolna Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály 7100 Szekszárd, Szent István tér 11-13.
Tel.: (74) 505-672 Fax.: (74) 311-773 E-mail: tolnakh-mk@lab.hu